Om JJ

JJ Rörsvets, högkvalitativa installationer sedan 2000

JJ Rörsvets grundades år 2000 i Vikingstad. Idag är vi 18 anställda och tar vid behov även hjälp av duktiga underentreprenörer. Vi utgår från våra nybyggda fräscha lokaler i Mantorp. Några av våra kunder är Astra Zeneca, Siemens ÅF Industi, Arla, GEA-Liquide, AGA Gas, Sofidel, Cobra Biologics, Frencenius Kabi, ASM Foods, Bravida, Torpheimer och Caverion.

Personal

Vi arbetar kontinuerligt med att kompetensutveckla vår personal och lägger stor vikt vid fortbildning inom kontrollverksamheten. Samtliga svetsare är certifierade enligt branschorganisationens krav och EU:s normer. Kring certifieringar och svetsprocedurer samarbetar vi med Force Technology. Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och lägger därför stor vikt vid en god arbetsmiljö vilket i sin tur ger kvalitativa installationer och nöjd slutkund.

Utrustning

För att kunna utföra installationer av högsta kvalitetsgrad krävs inte bara välutbildad personal, utan även rätt utrustning. Därför använder vi oss enbart av modern utrustning av mycket hög standard. Vi har en gedigen maskinpark med kap- och fogberedningsmaskiner, orbitalsvetsar och bockmaskiner.